Osalema ootame kokkasid, ettevõtjaid ja ühinguid kolmest projektis osalevast Eesti Leader tegevusgrupist (Arenduskoda, Ida-Harju Koostöökoda ja Rohelise Jõemaa Koostöökogu) ning Põhja-Eesti kohaliku toidumärgise kandjaid. Sedakorda on inspiratsioonipäeva fookuses kohalikud toidu- sh. joogitooted piirkonna turunduses. Kokku 30 inimest. Registreerumine hiljemalt 5. veebruariks eha@arenduskoda.ee
Programm
10.30 – Kohtumine Sagadi mõisas, Metsamuuseumi majas.
10.35-11.35 Sagadi programm Mets toidab!
11.40 -12.00 Kohvipaus Sagadi restoranis, mõnus sisse elamine ja tutvumine.
12.00-12.30 Piirkonna turunduse võimalused läbi kohaliku toidu Pärnumaa näitel.
12.30 – 13.00 Põhjaranniku kohalike jookide esitlused.
13.00 -14,00 lõuna
14.00 – 15.00 Põhjaranniku toidutoodete esitlused.
15.00 Kuidas jõuab kohalik toit ja jook restorani lauale. Oma kogemust tutvustab Sagadi restorani peakokk Maren Rits
15.30 – 16.30 Piirkonna toidumeene ja esindusjook piirkonna turunduse abivahend Pärnumaa ja Põhjaranniku kogemused. Kuidas valmistada ette maitsete aasta taotlust, Pärnumaa kogemused, Põhja-Eesti võimalik maitseteaasta arutelu.
Palume ettevõtjatel, kes oma tooteid soovivad esitleda, sellest ka registreerimisel teada anda. Lisainfo ja registreerimine Eha Paas, eha@arenduskoda.ee5170214