Pärnumaa Maitsete Laat

PÄRNUMAA MAITSETE LAAT toimub sel aastal kahel päeval,  22. ja 23. veebruar 2020. Programm ja tasuta töötoad on planeeritud mõlemal päeval ajavahemikul 12.00- 15.00. Laat on avatud 10.00-18.00.

Programm, töötoad lastele/täiskasvanutele ning sissepääs külastajatele on TASUTA.  Pärnumaa Maitsete töötubade toimumist toetavad Rohelise Jõemaa Koostöökogu, Pärnu Lahe Partnerluskogu ja Liivi Lahe Kalanduskogu.
Kõikidel huvilistel palume kauplemise soovist anda teada laat@kaubamajaks.ee.  Müügikohtade registreerimine kuni 02.02.2020.

Osalustasu 30€+km (2 päeva). NB! Kauplemiskohtade arv on Kaubamajakas piiratud (pakkuda on vaid 20 müügiletti) , seega on eelisjärjekorras seekord oodatud kauplema toidukaupade pakkujad!

– Kõikide kauplejate kohta on teretulnud ka väike tutvustust ja pildimaterjal, et saaksime eelneval tutvustusi jagada ka sotsiaalmeedias.
– Registreerimisel kindlast ära märkida, millega soovite tulla kauplema!
– Laada reklaamid ilmuvad Pärnu Postimehe esilehel, “Täna Pärnus” rubriigis, Maalehes ja vabade kohtade võimalusel ka Pärnu linna bussipeatustes. Lisaks  Kaubamajaka väliekraanidel ja siseraadios!

PLANEERITAV AJAKAVA (programm, töötoad ja sissepääs külastajatele TASUTA) 

Laupäev, 22. veebruar 2020

12:00 LAADA AVAMINE, tegevuste ja kauplejate tutvustamine (moderaator Ado Kirsi)

12:15 PÄRNUMAA MAITSETE TÖÖTUBA (Suitsuvimmasalti valmistamine ja degusteerimine)  TÖÖTUBA juhendab Merle Einola, MTÜ Roheliselt Värske Elu) 

12:45 KUIDAS MAITSETAIMI TUBASTES TINGIMUSTES KASVATADA? TÖÖTUBA juhendab Merike Lepik, Neeva Aed

12:50  Muusikaline vahepala LAVASSAARE TRIO 

13:15 PÄRNUMAA  MAITSETE TÖÖTUBA ja degusteerimine (Ürdivõi valmistamine ja degusteerimine)  TÖÖTUBA juhendab Merle Einola, MTÜ Roheliselt Värske Elu) 

13:45  KUIDAS MAITSETAIMI TUBASTES TINGIMUSTES KASVATADA? TÖÖTUBA juhendab Merike Lepik, Neeva Aed

13:45  Muusikaline vahepala LAVASSAARE TRIO 

14:15 PÄRNUMAA  MAITSETE TÖÖTUBA ja degusteerimine  (Marjajogurti valmistamine ja degusteerimine)  TÖÖTUBA juhendab Merle Einola, MTÜ Roheliselt Värske Elu) 

14:45 „KUIDAS MAITSETAIMI TUBASTES TINGIMUSTES KASVATADA“ TÖÖTUBA juhendab Merike Lepik, Neeva Aed

* 12:30 – 14:30 AVATUD TÖÖTUBA LASTELE  (Helery pusimised)  

Pühapäev, 23. veebruar 2020 

12:15 PÄRNUMAA  MAITSETE TÖÖTUBA ja degusteerimine /Suitsuvimmasalati valmistamine. TÖÖTUBA juhendab Merle Einola, MTÜ Roheliselt Värske Elu) 

12.45 „KUIDAS MAITSETAIMI TUBASTES TINGIMUSTES KASVATADA“ TÖÖTUBA juhendab Merike Lepik, Neeva Aed

13:15  PÄRNUMAA  MAITSETE TÖÖTUBA ja degusteerimine/Ürdivõi valmistamine. TÖÖTUBA juhendab Merle Einola, MTÜ Roheliselt Värske Elu) 

13:45 „KUIDAS MAITSETAIMI TUBASTES TINGIMUSTES KASVATADA“ TÖÖTUBA juhendab Merike Lepik, Neeva Aed

14:15 PÄRNUMAA  MAITSETE TÖÖTUBA ja degusteerimine/ Marjajogurti valmistamine. TÖÖTUBA juhendab Merle Einola, MTÜ Roheliselt Värske Elu) 

14:45 „KUIDAS MAITSETAIMI TUBASTES TINGIMUSTES KASVATADA“ TÖÖTUBA juhendab Merike Lepik, Neeva Aed

* 12:30 – 14:30 AVATUD TÖÖTUBA LASTELE  (Helery pusimised)    

* Päeva juhib ja tegevusi koordineerib Kristi Raidla

* Korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel ajakavas muudatusi.

Kõik küsimused oodatud laat@kaubamajakas.ee või +3725252705.

Pärnumaa Maitsete Laat on üks tegevus RJK koostööprojektis “Piirkonna ühisturundus”.