Visit Pärnu korraldab 6. märtsil turismiasjaliste ümarlaua. Kohtumisele on oodatud kõik Pärnu ja Pärnumaa toidutootjad, tooraine pakkujad, turismiettevõtted, toitlustuskohad, sh restoranid ja kohvikud jt ning toiduturismi arengust või sellesse panustamisest huvitatud turismiasjalised!
Antud kohtumise fookuses on:
* 2023. aasta lõpus valminud uuringu “Kohalike toodete/tooraine kasutamine Pärnumaa turismiettevõtetes” tulemused. Loe lähemalt siit.
* Visit Pärnu 2024. aasta plaanid ning koostöö võimalused toiduturismi edendamiseks.
* Visit Estonia toiduturismi teemajuht Helina Andruškevitšus tutvustab edasisi plaane antud valdkonnas.
* Lisaks on kohtumisele kaasatud ka LEADER grupid ning Pärnumaa Arenduskeskuse ToiduKOBAR kogukonnajuht, kelle plaanidest samuti lähemalt kuuleme.
Iga Pärnu ja Pärnumaa toiduvaldkonnast lugupidav turismiasjaline on antud kohtumisele lahkelt oodatud, kuna kirsiks tordil on kindlasti ka Restoranide Nädala kontseptsiooni värskenduse ideekorje läbiviimine!
Registreeri ümarlauale SIIN.
NB! Täpsemat infot toimumiskoha ning ajakava osas jagatakse lähinädalate jooksul.
Info ja kontakt
Annika Raadik
arenguosakonna turismiarenduse juht
Pärnu Linnavalitsus
Suur-Sepa 16, 80098 Pärnu linn, Pärnu
annika.raadik@parnu.ee | +372 525 3303
www.parnu.ee | www.visitparnu.com